Ja tenim l’estiu aquí! Vacances, nens, activitats, natura i molt per aprendre a casa nostra!

El parc natural de la Tinença ha preparat per al 12 i 17 de juliol adreçada al públic infantil. Una excusa perfecta per a vindre a casa nostra i gaudir de dos caps de setmana amb familia.

Activitat del dia 12/07: Vine a donar una volta a l’embassament!

Les pluges d’aquesta primavera han deixat l’embassament espectacular. La ruta us descobrirà els secrets del bosc mediterrani, pasejar per la vora de l’aigua i aprendre moltes mes coses sobre la natura!

Cartel Embalse 2015

 

Activitat del dia 17/07: El cel de la Tinença

Moltes vegades a les grans ciutats no podem veure mai les estrelles, la contaminació limínica existent no ho permet. La Tinença de Benifassà és un lloc privilegiat per a poder fer observacions degut a la baixa contaminació lumínica existent. LA CARA FOSCA DE LA LLUM: CONSEQÜÈNCIES PER A LA SALUT I EL MEDI AMBIENT, serà la xarrada que oferirà Enric Marco el 17/07.

Cartel_El cel de la Tinença2015

Comments are closed.