Molt bona tarda!

Després d’un gran cap de setmana de Turisme Esportiu a la Tinença seguim amb les activitats programades. Aquesta vegada tornem amb la duatló pirata de la Tinença. Aquesta és una activitat organitzada per 7pobles.com per a que aquells que els hi agradi l’esport de la duatló puguin descobrir els paratges de les nostres muntanyes fent l’esport que més els agrada. Com sempre no hi ha inscripció i la participació és totalement lliure. El duatló está fet per a gent amb experiència amb la BTT i el Trailrunning ja que, encara que les distàncies no siguin llargues, els desnivells són importants i hi ha trams tècnics. Totes aquests dificultats compensen amb escreix l’esforç realitzat ja que el recorregut s’ha pensat per passar per llocs molt singulars i únics.

Si teniu ganes de practicar esport i gaudir d’un gran dissabte, us esperem!

4t Duatló Pirata de la Tinença de Benifassà:

El 1r sector de BTT consta de 11kms i 300m+ per a calentar les cames entre el Boixar i Fredes amb final per senda: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640696

El 2n sector de TRAIL consta de 13kms i 1000m+ passant pel Salt de Robert, el Mas del Peraire, fent cim al Tossal de Cervera i retornant a Fredes: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640784

El 3r sector de BTT consta de 13kms i 400m+ enllaçant 3 senders entre Fredes i el Boixar que us faran gaudir de valent amb la tècnica de conducció en BTT: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640701

+INFO

INSCRIPCIONS

DUATLO TINENÇA BTT MTB TREKKING TRAILRUNNING CORRER TURISMO ACTIVO TURISMO DEPORTIVO

Comments are closed.