Avui anem de ruta senderista, ens acompanyeu?

Benvinguts a la secció de les rutes de la Casa-Refugi el Boixar. Periòdicament us anirem mostrant els raconets més singulars de la Tinença de Benifassà i també us penjarem una fitxa tècnica de la ruta realitzada amb el track per a que la pugueu seguir.

DEL BOIXAR A FREDES PELS ANTICS MASOS:

Avui us mostrem la fitxa técnica d’una ruta clássica entre el Boixar i Fredes. En primer lloc recorrerem el GR7 seguint els camins de la pedra en sec dels camps cultivats a l’antiguitat del Boixar. Seguirem el GR per arribar a Fredes a la vora d’un bosc de Pi Roig i retornarem per la part més obaga del Barranc de Trencaladres per finalitzar pujant al Tossal Gros on gaudirem d’unes vistes excepcionals.

Us recomanem aquesta sortida!

portada

TRACK DE LA RUTA

Comments are closed.