geocaching tinença tinençadebenifassa el boixar senderisme senderismo

Què és el geocaching?

El geocaching és una activitat ideal per a fer-la amb familia o amics, consisteix en amagar uns petits contenidors amb joguines, detalls, coses petites i una llista. Aquests contenidors s’amaguen i és geolocalitzen amb unes coordenades GPS. Llavors nosaltres amb el mòbil podem anar a buscar aquests amagatalls i deixar un petit objecte dintre i treuren un. Ens apuntem a la llista i anem a pel següent de la sèrie.

Aquesta activitat es realitza a la natura i fa que els més petits puguin estar aprenent d’ella i divertint-se. Es pot fer durant tot l’any a casa nostra i podeu demanar-nos informació o llogar uns GPS al refugi.

Gràcies al grup de Geocatxing Senienc tenim al voltant del Boixar una serie de catxés amb més de 20 geoamagatalls.

Aquí us deixem el mapa: MAPA
I aquí la info del primer: VATG1

Qui és el primer en descobrir-los?

 

One Comment

  1. De ruta amb els petits | Casa Refugi el Boixar - Cases Rurals la Roureda

    […] Per a tindre un dia complet podrem jugar també al geocaching, un joc amb GPS que permetrà jugar y descobrir amagatalls amb sorpreses al voltant del poble. Si voleu més informació podeu clicar aquí. […]

Comments are closed.