Bones festes! ¡Felices fiestas!

Desde la Casa-Refugi el Boixar us volem felicitar les festes que s’apropen, volem que les gaudiu amb alegria, amb familia, amics, parella o amb qui vulgueu, però sobretot amb felicitat.

Nosaltres descansarem els dies de nadal però iniciarem el fi d’any amb molta força, esperem que tots aquells que heu confiat amb nosaltres gaudiu d’uns dies de muntanya per a recordar.

Ara només queda donar les gràcies a tots els nostres clients, els que ho heu sigut i els futurs, per confiar en nosaltres, per vindre a casa nostra a descansar, recorrer, conèixer, descobrir o cercar un raconet a la Tinença de Benifassà.

BONES FESTES de part de Joel i Soraya!

L’equip de www.elboixar.net

Desde la Casa-Refugi el Boixar os queremos felicitar las fiestas que se acercan, queremos que las disfrutéis con alegría, con familia, amigos, pareja o con quien queráis, pero sobre todo con felicidad.

Nosotros descansaremos los días de navidad pero iniciaremos el fin de año con mucha fuerza, esperamos que todos los que habéis confiado en nosotros disfruteis de unos días de montaña para recordar.

Ahora sólo queda dar las gracias a todos nuestros clientes, los que lo habéis sido y los futuros, por confiar en nosotros, por venir a casa a descansar, recorrer, conocer, descubrir o buscar un rinconcito en la Tinença de Benifassà.

FELICES FIESTAS de parte de Joel y Soraya!

BONES FESTES FELICES FIESTAS NAVIDAD NADAL FIN DE AÑO FI D'ANY EL BOIXAR TINENÇA TINENÇA DE BENIFASSA

Comments are closed.