9a Marxa Senderista per la Tinença de Benifassà

Com cada any tornem a celebrar la Marxa de la Tinença de Benifassà. Enguany surt de la població de Vallibona per passar per Castell de Cabres fent un recorregut de 20kms.

Sortida: 9 h des de Vallibona.

Preu: Federats: 12 € | No federats: 15€

Inclou: Esmorzar, dinar, samarreta i motxilla commemorativa.

Inscripcions: www.benifassa.org

Màxim 450 participants. Programa i horari: · Les acreditacions es recolliran de 7:45 a 8:45 h el matí de la marxa i a les 9 h es donarà la sortida. · L’esmorzar serà entregat a la sortida. · El dinar serà a Castell de Cabres. · Les samarretes es donaran al finalitzar la marxa. Consells: · Porteu aigua, gorra, calçat adequat i protecció solar. · La marxa no és competitiva. No és una cursa de muntanya. · Durant el recorregut hi ha massos, que són de propietat privada. No hi entreu. · Respecteu l’entorn natural. · Les deixalles s’han de llençar als punts habilitats a les zones d’avituallament. · Heu de seguir l’itinerari marcat específicament per a la marxa amb cintes de plàstic, que posteriorment seran recollides.

marxa tinença benifassamarxa tinença benifassa

 

Vallibona

La marxa d’enguany parteix des de Vallibona. Encara que pertany a la comarca d’Els Ports, part de les seues muntanyes estan incloses dintre del Parc Natural de la Tinença de Benifassà. I com Vallibona ens agrada tant, qualsevol pretext és bo per anar-hi. Us encoratgem a que vosaltres també hi torneu mil i una vegades, a perdre-vos pels seus carreronets concèntrics, beveu de la font Nova, coneixeu les seues gents i gaudiu de la seua cordialitat.

Castell de Cabres

A meitat camí arribarem a Castell de Cabres, situat a l’extrem occidental de la Tinença i a una alçada de 1129 msnm. Malgrat haver sobrepassat els quatre-cents habitants a principis del segle XX, a dia d’avui Castell de Cabres és el municipi en menys habitants de tot el País Valencià. Només una quinzena. Siguem tots castellencs el dia 29 de maig i tornem-li l’esplendor passada, i tornem-hi tots moltes vegades més per que no s’apague mai.

Comments are closed.