senderismo senderisme trekking tinença els ports morella

De ruta amb la Casa-Refugi el Boixar: El Molí Rico, Vallibona

Avui us volem ensenyar una ruta fantàstica que vam realitzar la setmana pasada. Aquesta ruta surt de Vallibona a 35′ per pista del Boixar. El poble de Vallibona es troba situat a la vora del riu Cervól i al raser dels cingles del Grau. Un poble preciós d’on podem gaudir de grans excursions o petites descobertes com la que us volem contar.

Sortim de Vallibona direcció oest pel GR7 que ens portaria a Morella. El seguim durant 2kms fins que el deixem i continuem per un sender local. Aquest ens porta a creuar un cop el riu Cervol i en 4 kms per un sender molt fàcil arribarem al Molí Rico. Allí podem carregar aigua a la seva font i banyar-nos al mateix riu. Un cop refrescats només ens cal tornar pel mateix camí cap a Vallibona.

Powered by Wikiloc

senderismo senderisme trekking tinença els ports morella

senderismo senderisme trekking tinença els ports morella

IMG_20160726_105935

senderismo senderisme trekking tinença els ports morella

Comments are closed.