meteomuntanya meteorologia de muntanya

Tots sabem que a l’hora de organitzar una ruta de muntanya una part molt important és la planificació d’aquesta, i dintre de la planificació tenim la part de la meteorologia. Una mala planificació en aquest aspecte ens pot portar a passar-ho molt malament i fer que, el que havia de ser una sortida de gaudi, un malson dels pitjors.

Per ajudar-nos en aquesta tasca ha nascut de la mà de la Federació d’Entitats Excursionistes de Cataluna (FEEC) i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) el portal especialitzat meteomuntanya.cat

En aquest portal, es busca facilitar l’accés a través de qualsevol tipus de dispositiu a l’informació generada pel SMC. Adaptar la informació a les activitats a l’aire lliure per a aficionats i professionals i conscienciar dels perills relatius a la meteorologia durant el desenvolupament d’aquestes activitats.

Creiem que és una bona iniciativa per a tindre la informació recollida i centralitzada en una sola web amb informació meteorològica de gran qualitat amb un accés ràpid i sencill.

Us animem a utilitzar aquesta gran eina per a les vostres sortides com a suport de la consulta de models en webs especialitzades.

 

 

Comments are closed.