rogaine de la tinença el boixar

2n Rogaine de la Tinença, 3 de juny, el Boixar

rogaine de la tinença el boixar

La Nova Fita torna a confiar amb el Boixar i la Tinença de Benifassà per a organitzar el 2n rogaine de la Tinença. Enguany podrem comptar amb els millors orientadors de tot l’estat gràcies a que serà campionat d’Espanya de la modalitat en la versió de 12h. Els competidors podran gaudir d’un mapa elaborat amb el màxim detall per a recórrer la Tinença de punta a punta orientant i xalant de valent per les nostres muntanyes.

Per a families i principiants s’ha creat la modalitat 4h on es podrà córrer de forma individual o fins a equips de 2,3,4 i 5 persones. Aquesta modalitat és una oportunitat per a que tots pugueu gaudir d’un recorregut fàcil i adaptat a les necessitats de cadascú ja que com sabeu, ningú us diu per on anar, vosaltres podeu escollir el recorregut més fàcil o amb més dificultat.

A hores d’ara ja están les inscripcions obertes i a la Casa-Refugi el Boixar ja tenim les primeres reserves d’allotjaments. Si voleu vindre a gaudir d’un gran cap de setmana no dubteu!

INSCRIPCIONS

CONSULTA ALLOTJAMENT

Comments are closed.