LES AUS DE LA TINENÇA

Són moltes les aus que es poden observar a la Tinença. Des dels imponents voltors comuns als bonics i escandalosos gaigs. 

El pròxim 7 d’octubre vos proposem una activitat per a celebrar el Dia de les aus en la qual descobrirem les seues característiques més destacades i coneixerem alguns trucs per a identificar-les quan feu una passejada pel Parc Natural.

A més elaborarem diversos menjadors que els vindran molt bé als nostres amics alats durant els mesos de més fred quan l’aliment escasseja.

Vos esperem!

Dades de l’activitat:

·         Dia: dissabte 7 d’octubre de 2017

·         Hora: 10:30 h  

·         Lloc: local social “La Societat” de La Pobla de Benifassà.

·         Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187- parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas)

·        Observacions: activitat gratuïta

Com cada octubre torna la festa de germanor del Massís del Port. Veïns de la Sénia, la Pobla de Benifassà i Vallderoures s’ajunten per pujar caminant al Tossal del Rei, punt d’unió dels seus termes municipals fent d’aquest punt unió de pobles i cultures amb la mateixa llengua.

Programa:

07.00h Quedada a l’antiga Bibilioteca per pujar fins al pantà amb vehicle. Sortida per l’anti camí de Fredes fins el Tossal.

08.00h Sortida per a cicloturistes de l’antiga Biblioteca.

09.30h Sortida a peu de la plaça de Fredes fins el Tossal.

11.30h al Tossal, salutació de les autoritats.

14.00h Dinar a Fredes (tiquet 10€)

Us esperem per gaudir de les muntanyes de la Tinença i de les seves festes i tradicions!

INFO i reserves: www.elboixar.net/reserva o 615 30 64 47

Comments are closed.