tinença de benifassa cova del aire

 

Les rutes de la Casa-Refugi el Boixar

Les properes vacances d’agost ja estan a la vora, es moment de preparar les vostres escapades i el millor lloc és a la Tinença de Benifassà. A la Casa-Refugi el Boixar tenim habitacions dobles, quàdruples i de múltiples amb diferents preus i també cases rurals de diverses capacitats per a families, amics o parelles.

Les vacances son sinònim de descobertes, de visitar nous llocs o retornar a coneguts, però sempre amb l’afany de descobrir alguna cosa nova i viure experiències. A casa nostra o sabem molt bé i per això tenim a la vostra disposició tot un recull de rutes per a tots, a peu, corrent en bici i en familia.

Així que si voleu vindre a gaudir de les cases rurals a la tinença i del nostre refugi us deixem el nostre WIKILOC per a que vingueu a descobrir-nos! 

WIKILOC CASA REFUGI EL BOIXAR

ruta btt tinença de benifassa refugi boixar casa rural

circuit orientacio casa refugi el boixar

 

Comments are closed.