Cada cop que s’acaba l’agost i comença setembre arriba l’inici de curs. Sembla que tot comença i en certa mesura és així, una estació que acaba i una altra que comença. Del calor de l’estiu a la templança i els dies frescos de la tardor.

Tot els cambis són per a bé i en aquest cas per a molt bé, ja que la tardor és una de les millors époques per vindre a gaudir de la Tinença de Benifassà. Els bolets, els boscos, la fauna i la flora, tot cobra vida de nou amb les plujes ufanoses i deixa empremtes úniques per gaudir-la a la vostra forma.

Nosaltres us preparem els nostres allotjaments per a que pugueu descansar d’una gran jornada a la muntanya, la Casa-Refugi el Boixar, amb habitacions dobles, quàdruples i múltiples disposa de servei de mitja pensió i la Casa Rural la Roureda servei d’allotjament.

Us esperem a casa nostra!

RESERVES

Comments are closed.