42e Aplec Excursionista dels Països Catalans, la Tinença i els Ports
aplec paisos catalans allotjament

Del 1 al 4 de novembre tindrà lloc la 42é Aplec Excursionista dels Països Catalans organitzat pel Centre Excursionista Refalgarí, l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, el Centre Excursionista d’Ulldecona i el Centre Excursionista l’Esquetxe de Rossell.

Aquesta trobada es va iniciar l’any 1977 a Pinar Pla al terme de Fredes i després de 40 anys torna als orígens de la seva creació. 

L’aplec és un intercanvi social, cultural i esportiu que permet donar a conèixer i compartir tradicions, cultura i història del territori del Sénia. També vol fomentar el respecte per la natura i l’estima de l’entorn dels Ports i la Tinença.

Us recomanem entrar a la seva WEB per veure el programa d’activitats i també, si esteu interessats en vindre en buscar allotjament a casa nostra (RESERVA) per als dies que us facin falta, aquí som gairebé al centre de totes les rutes de la Tinença i els Ports.

Ens veiem!

Comments are closed.