El primer exàmen per a instituts del Circuit Fixe d’Orientació del Boixar

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El passat dimarts un nombrós grup d’alumnes de Batxillerat englobats al projecte ERASMUS +: Sports & Science speak the same language van gaudir del Circuit Fixe d’Orientació del Boixar.

L’experiència dels alumnes locals i extrangers, vinguts d’Itàlia, França i Portugal, no va poder ser més satisfactòria, completant el circuit els 3 grups vencedors. Treball en equip, esforç, cooperació, esport i tot en mig d’un entorn únic.

Aquesta iniciativa va ser posible gràcies a Floren Sales, del IES la Sénia, un enamorat de les nostres muntanyes i un apassionat del esport. Gràcies al seu esforç tots aquests joves van poder descobrir un nou esport que els pot servir en un futur.

Salut!

Comments are closed.