CAMINANT AMB LES TRADICIONS
Ruta interpretativa pel patrimoni natural i cultural de La Pobla de Benifassà.

 

La festa de Sant Antoni, patró dels animals, és una de les festes més antigues, remuntant el seu origen a l’època medieval. És la principal festa de l’hivern de la majoria dels pobles de les nostres comarques.

En l’actualitat continua representant la unió del poble, el treball cooperativista i la nostra cultura. Durant tota la setmana els habitants de La Pobla fan treballs artesans i casolans per a poder culminar la festivitat amb un sopar popular i l’encesa de la gran foguera, que tindrà lloc el dissabte 19 de gener.

Us convidem a acompanyar-nos, ens agradaria ensenyar-vos el treball que realitzen per a dur a terme la festa, com per exemple la construcció de la barraca, ensenyar-vos racons amb encant i construccions típiques. Durant 3 km aproximadament ens endinsarem en el patrimoni natural i cultural d’un dels municipis del Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

Dia: dissabte 19 de gener de 2019
Hora: 10.00 h
Lloc d’inici: Ajuntament de La Pobla de Benifassà (carrer major, 31)
Inscripció: 964 715 721 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets si escau). Les places són limitades.
• Observacions: activitat gratuïta, en col·laboració amb l’associació de veïns i propietaris i l’associació cultural de La

Comments are closed.