1a edició del Curs d’Iniciació a les Curses d’Orientació

El passat cap de setmana vam fer el 1r curs d’iniciació a les curses d’orientació aprofitant el circuit fixe de la Casa-Refugi el Boixar. Dissabte vam fer la part teòrica i més pesada, jeje, però els alumnes s’ho van passar prou bé. El diumenge vam fer una petita pràctica a dalt de tot del Boixar i vam fer la primera fita del circuit guiada per mi. Un cop feta els vam deixar 1h40min per seguir buscant les 4 fites més properes. Cal dir que ho va conseguir Laia i els altres la van seguir de molt aprop, bona feina per a ser el primer cop!

Desde 7pobles.com i elboixar.net volem donar les gràcies a tots els participants per la confiança, pels feedbacks obtinguts i també per voler continuar en la formació, el proper curs serà de GPS!

Fins aviat!

Comments are closed.