Un any més torna a celebrar-se la Marxa senderista per la Tinença de Benifassà. El proper 2 de juny centenars de senderistes i amants de la muntanya gaudiran d’un recorregut fantàstic tot fent que la Tinença sigui coneguda i respectada arreu.

Enguany tenim la sort de que surt del Boixar i recorrerà la part alta de la Tinença. Descobrireu el fantàstic Pi del Peirò, creuareu la serra de les Albardes, passareu pel enorme Mas de Vilalta i la eremítica Ermita de Sant Cristòfol. Seguireu per antics assagadors per tornar al Coratxà i d’allí baixar de tornada fins al Boixar.

Com tots els anys vos recordem uns consells:
* Porteu aigua, gorra, calçat adequat i protecció solar.
* La marxa no és competitiva. No és una cursa de muntanya.
* Durant el recorregut hi han masos, estos són de propietat privada, no hi entreu.
* Respecteu l’entorn natural. Les deixalles s’han de llençar als punts habilitats als avituallaments. 
* Haureu de seguir l’itinerari marcat. Posteriorment les cintes es recolliran

Us esperem!

INSCRIPCIONS

Comments are closed.