TRUITARROS

La truita d’arròs es coïa amb un bon caldo d’olla, però com que no sempre se’n tenia, se solia substituir la majoria de vegades per una bona picada amb alls, julivert i ametles. Tasteu-la, us sorprendrà!

Ingredients

Per a 4 persones
· 120 grams d’arròs
· 8 ous
· 2 alls
· 60 grams d’ametles
· 30 grams de farina
· Aigua calenta
· Julivert
· Sal
· Oli oliva

Preparació

En una paella antiadherent, sofregim l’arròs i afegim els ous debatuts formant una truita que reservarem. A continuació, farem una picada amb els alls, el julivert i les ametles. Ho sofregirem en una cassola amb un rajolí d’oli juntament amb la farina. Hi afegirem aigua calenta suficient per a coure la truita que posarem dins de la cassola i deixarem bullir uns vint minuts. La truita es pot coure sencera o en talls que no siguen molt menuts per evitar que es desfacen.

 

Comments are closed.