Ahir vam acabat el primer cap de setmana de feina després del tancament per culpa de la COVID-19. No va ser intens, però millor, ja que així comencem amb calma l’aplicació dels protocols i el tracte amb la gent.

Gràcies a Raul i Laura vam poder començar a fer feina i donar-los a conéixer la Tinença amb BTT, 3 dies d’activitat amb algún entrebanc tècnic però que els va saber a glòria ja que ells era el primer cop que es desplaçàven per a fer ruta de BTT.

Agraïm molt la seva paciència amb els protocols i la fàcil aplicació que vam tindre i us animem a tots ( de Castelló per ara ) a vindre a casa nostra a gaudir de la bici de muntanya a la Tinença de Benifassà 🙂

Ayer terminamos el primer fin de semana de trabajo tras el cierre por culpa de la Covid-19. No fue intenso, pero mejor, ya que así empezamos con calma la aplicación de los protocolos y el trato con la gente.

Gracias a Raul y Laura pudimos empezar a trabajar y darles a conocer la Tinença en BTT, 3 días de actividad con algún obstáculo técnico pero que les supo a gloria ya que ellos era la primera vez que se desplazaban para hacer ruta de BTT.

Agradecemos mucho su paciencia con los protocolos y la fácil aplicación que tuvimos y os animamos a todos (de Castellón por ahora) a venir a nuestra casa a disfrutar de la bici de montaña en la Tinença de Benifassà 🙂

 

Comments are closed.