La Tinença i entorn

Arbres monumentals, aigues cristalines, cims elevats, barrancs tallats a vent i aigua, fauna autòctona, flora endèmica, tot això i més ho tenim a la Tinença i el seu entorn. La Tinença de Benifassà és una sub-comarca ubicada al nord de Castelló fent frontera amb el Montsià al nord-est i el Matarranya al nord-oest. Al estar situada al vell mig del massís del Port, ofereix al visitant un relleu molt característic i singular. La geologia ha fet de la Tinença un dels últims reductes verges de la fauna i flora de la península ibèrica. La actuació dels seus habitants durant segles ha fet que només s’hagin modificat els camps a la vora dels pobles i que, el respecte per la natura, hagi sigut un dels seus principals objectius.

rutes estiu panta bany tinença

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” ID=”899″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Dos parcs naturals, el de la Tinença de Benifassà i els dels Ports, ens obren les portes a unes muntanyes màgiques i solitàries, veniu a descobrir el seu encant?

 

WhatsApp Contacta amb nosaltres