La primavera esclata a la Tinença / La Primavera explota en la Tinença

PRIMAVERA SENDERISME SENDERISMO TINENÇA BENIFASSÀ

Per a mi la Tinença és 4 estacions. Durant tot l’any trobes un encant diferent a les seves muntanyes, boscos o animals.

A l’estiu tot és vida de bon matí fins que el sol apreta al mig dia, llavors només es senten les cigarres. Ja cap a la nit, retorna la fresqueta tant desitjada als pobles de la costa.

Para mí la Tinença es 4 estaciones. Durante todo el año encuentras un encanto diferente a sus montañas, bosques o animales. En verano todo es vida de buena mañana hasta que el sol aprieta al medio día, entonces sólo se oyen las cigarras. Ya hacia la noche, vuelve el fresquito tan deseado en los pueblos de la costa.

PRIMAVERA SENDERISME SENDERISMO TINENÇA BENIFASSÀ

Durant la tardor, tot son canvis, els animals i les plantes preparen el llarg hivern que s’apropa. Els arbres caducifolis tenyeixen de roig i taronja els mantell verd del bosc de pins i carrasques. Els animalons busquen aliment per a preparar la despensa d’energía per al fred que s’acosta.

Durante el otoño, todo son cambios, los animales y las plantas preparan el largo invierno que se acerca. Los árboles caducifolios tiñen de rojo y naranja el manto verde del bosque de pinos y carrascas. Los animales buscan alimento para preparar la despensa de energía para el frío que se avecina.

PRIMAVERA SENDERISME SENDERISMO TINENÇA BENIFASSÀ

A l’hivern tot és silenci, el silenci de la Tinença. Si trobem un dia sense vent, només sentirem la nostra respiració, si deixem de respirar, el silenci més absolut. Les plantes resisteixen el fred i la neu com millor poden, els animals, gairebé ni es veuen, tot és una pausa fins els darrers dies de Març…

En invierno todo es silencio, el silencio de la Tinença. Si encontramos un día sin viento, sólo sentiremos nuestra respiración, si dejamos de respirar, el silencio más absoluto. Las plantas resisten el frío y la nieve como mejor pueden, los animales, casi ni se ven, todo es una pausa hasta los últimos días de Marzo

PRIMAVERA SENDERISME SENDERISMO TINENÇA BENIFASSÀ

Però si hi ha una estació que és la reina a la Tinença de Benifassà aquesta és la primavera. Les plujes abundants fan brollar fonts i salts d’aigua, les flors creixen desmesurades i els animals surten dels seus amagatalls buscant la reproducció. Vida, vida i més vida per tot arreu. Orquídies, Primaveres, Peònies, Violetes, Prímules, etc etc, totes surten buscant la llum del sol que tant fa falta després del llarg hivern.

Pero si hay una estación que es la reina en la Tinença de Benifassà esta es la primavera. Las lluvias abundantes hacen brotar fuentes y saltos de agua, las flores crecen desmesuradas y los animales salen de sus escondrijos buscando la reproducción. Vida, vida y más vida en todas partes. Orquídeas, Primaveras, Peonías, Violetas, Prímulas, etc etc, todas salen buscando la luz del sol que tanto hace falta después del largo invierno.

PRIMAVERA SENDERISME SENDERISMO TINENÇA BENIFASSÀ

Si voleu gaudir d’una escapada o d’uns dies a casa nostra us atendrem encantats!

Si querís disfrutar de una escapada o de unos día en nuestra casa les atenderemos encantados!

Consultes i reserves / Consultas y reservas: 615 30 64 47 (watsapp) o casarural@elboixar.net

GALERIA DE PRIMAVERA

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres