Els 3 Regnes BTT

La Tinença de Benifassà, i les muntanyes del Massís del Port, són un dels millor escenaris que hi ha per a poder practicar la BTT o bicicleta tot terreny. Dintre de dos parcs naturals podem trobar una de les major reserves de biodiversitat de les muntanyes mediterrànies i un una riquesa geològica que molt poca gent coneix. La Tinença de Benifassà, y las montañas del Macizo de el Ports, son uno de los mejor escenarios que hay para poder practicar la BTT o bicicleta de montaña. Dentro de dos parques naturales podemos encontrar una de las mayor reservas de biodiversidad de las montañas mediterráneas y un una riqueza geológica que muy poca gente conoce. Situades als contraforts del sistema ibèric, aquest massís engloba tot un conjunt de barrancs, cims, tosses, avencs, coves que faran les delícies dels vostres ulls. Els camins i senders que trobem ens poden fer gaudir d’una simple ruta tranquil·la, fins al descens més extrem per corriols impossibles. Situadas en los contrafuertes del sistema ibérico, este macizo engloba todo un conjunto de barrancos, cimas, lomas, simas, cuevas que harán las delicias de vuestros ojos. Los caminos y senderos que encontramos nos pueden hacer disfrutar de una simple ruta tranquila, hasta el descenso más extremo por senderos imposibles. A casa nostra tenim tot el que us fa falta per a que pugueu vindre a gaudir d’aquestes muntanyes amb tota la tranquil·litat de saber que som coneixedors d’elles, dels seus millors camins i dels més bonics, i que, si voleu us podrem aconsellar per a que gaudiu de les rutes al vostre gust. Si voleu ampliar l’experiència també ens podeu contractar per a que us fem un guiatge, ningú millor que nosaltres per a mostrar el nostre patrimoni. En nuestra casa tenemos todo lo que os hace falta para que podáis venir a disfrutar de estas montañas con toda la tranquilidad de saber que somos conocedores de ellas, de sus mejores caminos y de los más bonitos, y que, si queréis podremos aconsejaros para que disfruteis de las rutas a vuestro gusto. Si queréis ampliar la experiencia también nos podéis contratar para que os hagamos de guía, nadie mejor que nosotros para mostraros nuestro patrimonio. Juntament amb 7pobles.com tenim a casa nostra la seu dels 3 Regnes BTT. La ruta que uneix la Tinença de Benifassà, el Parc Natural dels Ports i el Matarranya. Junto con 7pobles.com tenemos en nuestra casa la sede de los 3 Reinos BTT. La ruta que une la Tinença de Benifassà, el Parque Natural de los Ports y el Matarraña. Tenim dos modalitat de ruta, en 2 o 3 etapes, amb 120 o 180 kms aptes per a gent amb un mínim de forma en BTT. La ruta en dos etapes està pensada per a gaudir-la en un a cap de setmana, i la de 3 dies està pensada per a fer-la amb menys pressa. Tenemos dos modalidades de ruta, en 2 o 3 etapas, con 120 o 180 kms aptas para gente con un mínimo de forma en BTT. La ruta en dos etapas está pensada para disfrutarla en un fin de semana, y la de 3 días está pensada para hacerla con menos prisa. Els corriols i camins per on passa tenen un nivell mig, apte per a molts bikers, els que vulguin més marxa els podrem assessorar per a que descobreixin un nou recorregut. Los senderos y caminos por donde pasa tienen un nivel medio, apto para muchos bikers, los que quieran más marcha los podremos asesorar para que descubran un nuevo recorrido. Així que si esteu pensant on anar aquestes vacances, us recomanem la visita a casa nostra 😉 Así que si estás pensando dónde ir estas vacaciones, te recomendamos la visita a nuestra casa 😉 www.elboixar.net  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres