Vacances de muntanya a el Boixar

Amb l’inici de l’estiu és hora d’anar pensant en les vacances, ja queda molt poc per a que molta gent pugui gaudir d’uns dies de merescut descans. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt Si us agrada gaudir de la muntanya en els dies de les vostres vacances a casa nostra trobareu el que esteu buscant per diversos motius: 1. Coneixem les muntanyes de la Tinença i els Ports, coneixem els seus secrets i els millors racóns. 2. Us podrem ajudar en escollir la millor ruta per a vosaltres, adptada al vostre nivell, tant si sou parella, grup d’amics, familia amb nens o gent gran. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt 3. Som guies titulats, us podrem guiar amb les vostres rutes o us aconsellarem la millor forma de fer muntanya. 4. Us tractarem com a casa, vosaltres entrareu com a clients, però sortireu com a amics. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt 5. La passió per la nostra feina i la muntanya faran que visqueu la Tinença d’una altra forma. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt 6. Us aconsellarem per a fer totes les activitats disponibles que tenim prop de casa nostra i llocs on visitar. Per poder mostrar la teva terra l’has de conéixer, una premisa que hem de complir tots. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt I per finalitzar, no s’està a cap lloc millor que a el Boixar. Temperatures càlides a migdia i nits fresques per a poder dormir amb manta…tranquil·litat per a poder desconectar de tota la resta i molta muntanya per a recorrer-la a peu, corrent o en bici. Ens veiem? www.elboixar.net 615 30 64 47 casarural@elboixar.net
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres