Activitats d’estiu al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Ja tenim l’estiu aquí! Vacances, nens, activitats, natura i molt per aprendre a casa nostra! El parc natural de la Tinença ha preparat per al 12 i 17 de juliol adreçada al públic infantil. Una excusa perfecta per a vindre a casa nostra i gaudir de dos caps de setmana amb familia. Activitat del dia 12/07: Vine a donar una volta a l’embassament! Les pluges d’aquesta primavera han deixat l’embassament espectacular. La ruta us descobrirà els secrets del bosc mediterrani, pasejar per la vora de l’aigua i aprendre moltes mes coses sobre la natura! Cartel Embalse 2015   Activitat del dia 17/07: El cel de la Tinença Moltes vegades a les grans ciutats no podem veure mai les estrelles, la contaminació limínica existent no ho permet. La Tinença de Benifassà és un lloc privilegiat per a poder fer observacions degut a la baixa contaminació lumínica existent. LA CARA FOSCA DE LA LLUM: CONSEQÜÈNCIES PER A LA SALUT I EL MEDI AMBIENT, serà la xarrada que oferirà Enric Marco el 17/07. Cartel_El cel de la Tinença2015
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres