De ruta amb les excursions de la Casa-Refugi el Boixar: El Pi de les 12 Branques

Avui anem de ruta senderista, ens acompanyeu?

Encetem la secció de les rutes de la Casa-Refugi el Boixar. Periòdicament us anirem mostrant els raconets més singulars de la Tinença de Benifassà i també us penjarem una fitxa tècnica de la ruta realitzada amb el track per a que la pugueu seguir.

EL PI DE LES 12 BRANQUES

Aquesta ruta recorre un dels punts més singular de la Tinença de Benifassà. Durant 19kms podrem gaudir de l’espectacularitat d’aquestes muntanyes i de la seva característica orografía. Iniciarem la ruta desde el Boixar pel camí antic del Coratxà. Amb 4 kms arribarem a la població més alta de la Tinença. Seguirem la ruta per recórrer el camí de la Mola de Mitjavila passant pel Pi de Pitxí i seguirem descendint fins arribar al Pi de les 12 Branques. Un cop fet això haurem de remuntar de nou el camí per encinglar-nos damunt de la Mola de Mitjavila per retornar de nou pel mateix camí.

Us deixem la fitxa tècnica de la ruta per a poder-la descarregar: FITXA

plantilla

Track de la ruta: AQUÍ

el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques   el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres