Activitats del mes d’Agost al Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Al Parc Natural de la Tinença de Benifassà no paren, la feina que realitzen per a ensenyar aquest petita joia natural arreu no te preu. Aquest mes d‘agost ens han preparat un munt d’activitats pera grans i petits on podreu descobrir moltes coses de les nostres muntanyes. Des de la Casa-Refugi el Boixar us animem a participar en les seves activitats i gaudir d’un estiu rodejats de natura i muntanya. Veniu? Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar durant el mes d’agost en les activitats organitzades dins de la campanya ESTIU ALS PARCS NATURALS Renaix el bosc al Parc Natural Divertida Gymkana amb la qual coneixerem la gran riquesa ambiental del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, amb la col·laboració del Projecte LIFE Renaix el Bosc. (enlace web) Es realitzarà en tres municipis: 04/08/2015 En El Ballestar 11/08/2015 En Vallibona 13/08/2015 En La Pobla de Benifassà 12/08/2015 Els usos de les plantes Ruta interpretativa sobre les propietats culinàries, aromàtiques i medicinals d’algunes de les plantes que formen part de la flora del Parc Natural de la Tinença de Benifassà (enlace web) 16/08/2015 Ciència y natura Durant la Fira de Vallibona. Realització de senzilles experiències amb les quals descobrirem alguns dels fenòmens naturals més importants al nostre bosc (enlace web) activitats estiu parc natural de la tinença el boixar allotjament rural senderisme senderismo alojamiento ruralactivitats estiu parc natural de la tinença el boixar allotjament rural senderisme senderismo alojamiento ruralactivitats estiu parc natural de la tinença el boixar allotjament rural senderisme senderismo alojamiento rural
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres