Quedada Senderista, Un Paseo por los Puertos de Beceite en Octubre.

senderisme senderismo trailrunning correr por montaña bicicleta de montaña btt mtb matarranya matarraña tinença de benifassà 7pobles senda Seguim sumant a la nostra petita història, Per al proper cap de setmana tornem a tindre la Quedada Senderista Un Paseo por los Puertos de Beceite. Aquesta ruta, organitzada per l’Hotel la Fàbrica de Solfa i la Casa-Refugi el Boixar, preten donar a conéixer el ric patrimoni històric, natural i cultural d’una ruta realitzada fa un segle per dos botànics aragonesos i un farmacèutic a les muntanyes dels Ports. Gràcies a aquesta expedició es van poder trobar noves espècies i catalogar-les per al seu posterior estudi, quan encara es debatien les teories de l’evolució per Charles Darwin. Us animem a vindre i gaudir d’un fantàstic cap de setmana de muntanya i història. INSCRIPCIONS
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres