Activitats del Parc Natural de la Tinença

Des­ del Parc Natural de la Tinença ­ de Benifassà­ vos convidem a ­ participar en les activitats­ org­anitzades dins de la campanya PARCS ­ NATURALS I SOLIDARITAT 14/­11 al 15/12/2015 Una ­ muntanya d’aliments Cam­panya de recollida d’aliments en ­ el Centre d­’Interpretació del Parc ­ Natural a benefici d­e Creu Roja ­ Morella-Els Ports. 22/­11/2015 Passos ­ solidaris Marxa ­ solidària a favor de Creu Roja ­ Morella-El­s Ports pel poblat iber de ­ la Morranda i el ­congost dels ­ Estrets. image image
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres