Activitats del Parc Natural de la Tinença

image image Des del Parc Natural ­de la Tinença de Benifassà vos ­ convidem a participar en les ac­tivitats organitzades ­per al pròxim pont festiu. 6/12/2015­ ­Pujada al Tossal dels Tres Reis­ Celebra el Dia Intern­acional de les Muntanyes pujant a aquest­ cim mític. 7/12/2015 ­Vine a conè­ixer el Parc Natural Descobrix el Parc per­ mitjà d’una visita guiada a l’exposició­ del Centre d’Interpre­tació i fent un passeig per El ­ Ballestar Parc Natural ­ de la Tinença de Benifassà c/ Trascasas, 2. 12­599 El Ballestar (Castelló) 977 72 91 87 – 650 ­41 24 97 parque_tinenbenifassa@gva.es­ ­ http://parquesnaturales.gva.es­ ­ 
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres