De ruta amb les excursions de la Casa-Refugi el Boixar: Del Boixar a Fredes pels antics masos

Avui anem de ruta senderista, ens acompanyeu?

Benvinguts a la secció de les rutes de la Casa-Refugi el Boixar. Periòdicament us anirem mostrant els raconets més singulars de la Tinença de Benifassà i també us penjarem una fitxa tècnica de la ruta realitzada amb el track per a que la pugueu seguir.

DEL BOIXAR A FREDES PELS ANTICS MASOS:

Avui us mostrem la fitxa técnica d’una ruta clássica entre el Boixar i Fredes. En primer lloc recorrerem el GR7 seguint els camins de la pedra en sec dels camps cultivats a l’antiguitat del Boixar. Seguirem el GR per arribar a Fredes a la vora d’un bosc de Pi Roig i retornarem per la part més obaga del Barranc de Trencaladres per finalitzar pujant al Tossal Gros on gaudirem d’unes vistes excepcionals.

Us recomanem aquesta sortida!

portada

TRACK DE LA RUTA

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres