Cap d’any a el Boixar, Tinença de Benifassà

el boixar tinença de benifassà cap d'any refugi allotjament rural alojamiento rural refugio El proper cap d’any estem oberts! Veniu a celebrar la entrada al 2016 d’una forma diferent. Farem el sopar de fi d’any i celebrarem les campanades a l’esglèsia del Boixar. No cal gitar-se molt tard! Teniu molta muntanya per gaudir els dies següents, si teniu sort, podreu trobar la Tinença nevada! Us esperem! www.elboixar.net Reserves: 615 30 64 47, casarural@elboixar.net (mínim dos nits) CasaRefugiElBoixar-14     CasaRefugiElBoixar-18     CasaRefugiElBoixar-9
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres