Quedada senderista: Un Paseo por los Puertos de Beceite

quedada paseo desembre senderismo tinença matarranya trekking botanica Bona tarda amics/gues,

Com cada mes hi ha programada de nou la quedada senderista entre el Matarranya i la Tinença de Benifassà. Aquesta ruta guiada recorre els camins d’una història recuperada entre el Boixar i Beseit. Dos botànics, un farmacèutic i l’alcalde del Port van recórrer l’any 1856 les nostres muntanyes descobrint noves espècies que encara no havien estat catalogades.

Dos dies de ruta senderista amb els millor guies de la zona, experts coneixedors de la història, la geologia, la botànica i la fauna d’aquestes muntanyes màgiques.

Per a més informació: WEB

Veniu a descobrir el nostre patrimoni natural i històric, us encantarà 😉 1 011_     1 020_   Beseit panoràmica_baixa   boixar_pano
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres