Coneixeu el geocaching?

geocaching tinença tinençadebenifassa el boixar senderisme senderismo

Què és el geocaching?

El geocaching és una activitat ideal per a fer-la amb familia o amics, consisteix en amagar uns petits contenidors amb joguines, detalls, coses petites i una llista. Aquests contenidors s’amaguen i és geolocalitzen amb unes coordenades GPS. Llavors nosaltres amb el mòbil podem anar a buscar aquests amagatalls i deixar un petit objecte dintre i treuren un. Ens apuntem a la llista i anem a pel següent de la sèrie. Aquesta activitat es realitza a la natura i fa que els més petits puguin estar aprenent d’ella i divertint-se. Es pot fer durant tot l’any a casa nostra i podeu demanar-nos informació o llogar uns GPS al refugi. Gràcies al grup de Geocatxing Senienc tenim al voltant del Boixar una serie de catxés amb més de 20 geoamagatalls. Aquí us deixem el mapa: MAPA I aquí la info del primer: VATG1 Qui és el primer en descobrir-los?

¿Qué es el geocaching?

El geocaching es una actividad ideal para hacerla con familia o amigos, consiste en ocultar unos pequeños contenedores con juguetes, detalles, cosas pequeñas y una lista. Estos contenedores se esconden y es geolocalizan con unas coordenadas GPS. Entonces nosotros con el móvil podemos ir a buscar esos escondrijos y dejar un pequeño objeto dentro y sacarnos una. Nos apuntamos a la lista y vamos a por el siguiente de la serie. Esta actividad se realiza en la naturaleza y hace que los más pequeños puedan estar aprendiendo de ella y divirtiéndose. Se puede hacer durante todo el año en nuestra casa y podéis pedirnos información o alquilar unos GPS en el refugio. Gracias al grupo de geocaching Senienc tenemos alrededor del Boixar una serie de cachés con más de 20 cachés. Aquí os dejamos el mapa: MAPA Y aquí la info del primero: VATG1 ¿Quién es el primero en descubrirlos?

One Comment

  1. De ruta amb els petits | Casa Refugi el Boixar - Cases Rurals la Roureda

    […] Per a tindre un dia complet podrem jugar també al geocaching, un joc amb GPS que permetrà jugar y descobrir amagatalls amb sorpreses al voltant del poble. Si voleu més informació podeu clicar aquí. […]

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres