Volta a la Comunitat Valenciana GP B. Sabadell 2016

volta a la comunitat valenciana 2016 ciclisme carretera cicloturisme uci

Etapa 2 – CASTELLÓN – FREDES (POBLA DE BENIFASSÀ) – 04/02/2016

La Volta a la Comunitat Valenciana torna a a celebrar-se després de molts d’anys de parada. La volta clássica per excelència de la comunitat valenciana es disputarà del 3 al 7 de febrer amb 5 etapes. La Vuelta a la Comunidad Valenciana vuelve a celebrarse después de muchos años de parada. La vuelta clásica por excelencia de la comunidad valenciana se disputará del 3 al 7 de febrero con 5 etapas.

Ángel Casero, presidente del Club Demarrage Valencia, afirma “la idea es que la Volta dure 80 años más. Hay mucha afición en las tres provincias. Y de la misma forma que me enganchó y me llevó a profesionales, puede relanzar la base”.

  volta a la comunitat valenciana 2016 ciclisme carretera cicloturisme uci Per sort la 2a etapa es disputarà en terres de la Tinença de Benifassà, en concret amb final en el port de 1a de Fredes. L’etapa sortirà de Castelló i després de recorrer 163.3kms per l’interior i passar pel port de 2a de la Mirona pujarà a Fredes per a finalitzar. Serà una gran etapa de desgast, sortin de cota 0 i passant per les carreteres sinuoses del interior de Castelló, el port de Fredes, tot i no ser realment dur, es farà a molta velocitat, això farà que visquem un pas dels ciclistes amb molta intensitat. +info Ens esperen uns grans dies de autèntic ciclisme pro-tour per terres valencianes on ja han confirmat la presència equips tant importants com el Katusha de Purito Rodriguez, el Astana de Fabio Aru, El ETIXX de Tom Boonen i d’altres també importants. +info Por suerte la 2ª etapa se disputará en tierras de la Tinença de Benifassà, en concreto con final en el puerto de 1ª de Fredes. La etapa saldrá de Castellón y tras recorrer 163.3kms por el interior y pasar por el puerto de 2ª de la Mirona subirá a Fredes para finalizar. Será una gran etapa de desgaste, saliendo de cota 0 y pasando por las carreteras sinuosas del interior de Castellón, el puerto de Fredes, a pesar de no ser realmente duro, se hará a mucha velocidad, esto hará que vivamos un paso de los ciclistas con mucha intensidad. + info Nos esperan unos grandes días de auténtico ciclismo pro-tour por tierras valencianas donde ya han confirmado la presencia equipos tan importantes como el Katusha de Purito Rodriguez, el Astana de Fabio Aru, El ETIXX de Tom Boonen y otros también importantes. + info volta a la comunitat valenciana 2016 ciclisme carretera cicloturisme uci uci vuelta comunitat valenciana ciclismo carretera fredes el boixar

ALTIMETRIA COLL DE FREDES

altimetria coll de fredes dhavitet vinaros la senia ciclisme de carretera ciclismo de carretera Si voleu gaudir d’una jornada prop de casa i amb ciclisme d’alt nivell us esperem per a gaudir d’una etapa de màxim nivell a casa nostra! i no us deixeu la bici 😉 Si queréis disfrutar de una jornada cerca de casa y con ciclismo de alto nivel os esperamos para disfrutar de una etapa de máximo nivel en nuestra casa! y no os dejeis la bici;-) www.elboixar.net  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres