9a Marxa Senderista per la Tinença de Benifassà

9a Marxa Senderista per la Tinença de Benifassà

Com cada any tornem a celebrar la Marxa de la Tinença de Benifassà. Enguany surt de la població de Vallibona per passar per Castell de Cabres fent un recorregut de 20kms. Sortida: 9 h des de Vallibona. Preu: Federats: 12 € | No federats: 15€ Inclou: Esmorzar, dinar, samarreta i motxilla commemorativa. Inscripcions: www.benifassa.org Màxim 450 participants. Programa i horari: · Les acreditacions es recolliran de 7:45 a 8:45 h el matí de la marxa i a les 9 h es donarà la sortida. · L’esmorzar serà entregat a la sortida. · El dinar serà a Castell de Cabres. · Les samarretes es donaran al finalitzar la marxa. Consells: · Porteu aigua, gorra, calçat adequat i protecció solar. · La marxa no és competitiva. No és una cursa de muntanya. · Durant el recorregut hi ha massos, que són de propietat privada. No hi entreu. · Respecteu l’entorn natural. · Les deixalles s’han de llençar als punts habilitats a les zones d’avituallament. · Heu de seguir l’itinerari marcat específicament per a la marxa amb cintes de plàstic, que posteriorment seran recollides. marxa tinença benifassamarxa tinença benifassa  
Vallibona
La marxa d’enguany parteix des de Vallibona. Encara que pertany a la comarca d’Els Ports, part de les seues muntanyes estan incloses dintre del Parc Natural de la Tinença de Benifassà. I com Vallibona ens agrada tant, qualsevol pretext és bo per anar-hi. Us encoratgem a que vosaltres també hi torneu mil i una vegades, a perdre-vos pels seus carreronets concèntrics, beveu de la font Nova, coneixeu les seues gents i gaudiu de la seua cordialitat.
Castell de Cabres
A meitat camí arribarem a Castell de Cabres, situat a l’extrem occidental de la Tinença i a una alçada de 1129 msnm. Malgrat haver sobrepassat els quatre-cents habitants a principis del segle XX, a dia d’avui Castell de Cabres és el municipi en menys habitants de tot el País Valencià. Només una quinzena. Siguem tots castellencs el dia 29 de maig i tornem-li l’esplendor passada, i tornem-hi tots moltes vegades més per que no s’apague mai.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres