1 Rogaine de la Tinença de Benifassà

rogaine tinença casa refugi el boixar El passat cap de setmana es va celebrar a El Boixar el 1r Rogaine de la Tinença de Benifassà organitzat per la Nova Fita i que era puntuable per a la lliga espanyola de UltraEscore-Rogaine. Amb més de 200 participants vinguts d’arreu de l’Estat el Boixar va ser l’epicentre d’una gran jornada d’orientació per les muntanyes de la Tinença. El pasado fin de semana se celebró en el Boixar el 1er Rogaine de la Tinença de Benifassà organizado por la Nova Fita y que era puntuable para la liga española de UltraEscore-Rogaine. Con más de 200 participantes venidos de todo el Estado, el Boixar fue el epicentro de una gran jornada de orientación por las montañas de la Tinença. rogaine tinença casa refugi el boixar Amb 45 balises la modalitat de 6h i 30 la de 3h es va gaudir d’una dia amb lleuger vent de nord que no va impedir que tots els corredors gaudissin de l’encertada elecció dels punts de control així com de la gran feina feta amb el mapa creat per LA NOVA FITA que es va lliurar a cada corredor. Cal destacar que la participació d’equips d’alt nivell també es va veure compensada amb equips novells i també grups d’amics i families, ja que cal recordar, que l’esport de l’orientació no te edat, és una disciplina apta per a tothom. Us recomanem 100% la participació en aquestes proves, que, a banda del coneixement i respecte per la natura, us donaran una gran satisfacció personal. Con 45 balizas la modalidad de 6h y 30 la de 3h se disfrutó de una día con ligero viento de norte que no impidió que todos los corredores disfrutaran de la acertada elección de los puntos de control así como de la gran labor realizada con el mapa creado por La Nova Fita que se entregó a cada corredor. Cabe destacar que la participación de equipos de alto nivel también se vio compensada con equipos noveles y también grupos de amigos y familias, ya que hay que recordar, que el deporte de la orientación no tiene edad, es una disciplina apta para todos. Recomendamos 100% la participación en estas pruebas, que, aparte del conocimiento y respeto por la naturaleza, os darán una gran satisfacción personal. rogaine tinença casa refugi el boixar Els guanyadors en categoria mixta van ser l’equip Entrebalizas-Foracorda.com, en categoria femenina el equip Tjalve Sisters i en masculina Tierra Trágame–Fuby–Farra-O. Desde el Boixar volem donar les gràcies a tots els parcipants que vau vindre, a tots els voluntaris que ens vau ajudar, a l’associació de veïns del Boixar, a l’Ajuntament de la Pobla, a la diputació de Castelló, a l’associació de propietaris Ports-Tinença i a la Nova Fita per confiar en el Boixar com a centre d’una nova competició. Los ganadores en categoría mixta fueron el equipo Entrebalizas-Foracorda.com, en categoría femenina el equipo Tjalve Sisters y en masculina Tierra Trágame-Fuby-Farra-O. Desde el Boixar queremos dar las gracias a todos los participantes que vinisteis, a todos los voluntarios que nos ayudasteis, a la asociación de vecinos del Boixar, al Ayuntamiento de la Pobla, a la diputación de Castellón, a la asociación de propietarios Ports-Tinença y a la Nova Fita por confiar en el Boixar como centro de una nueva competición. rogaine tinença casa refugi el boixar rogaine tinença casa refugi el boixar rogaine tinença casa refugi el boixar rogaine tinença casa refugi el boixar Fins l’any vinent! ELS RESULTATS  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres