La Transmaestrat o Transmaestrazgo, BTT a travessant el Port i el Maestrat

La Transmaestrazgo en BTT, recorriendo los Puertos de Beceite y el Maestrazgo

transmaestrat transmaestrazo btt grandes travesías rutas por etapas puertos de beceite

La Transmaestrat o Transmaestrazgo és una ruta en BTT per etapes que recorre el Parc Natural dels Ports, el Parc Natural de la Tinença i el Parc Natural de Penyagolosa. Aquest recorregut te 278kms i 6250m+, tot atravessant serres, moles, pinars inacabables, pobles místics i molta muntanya solitaria. Durant el recorregut podreu gaudir d’una natura exuberant, i d’unes vistes magnífiques, tot descansant i menjant a llocs que us cuidaran com a casa. A la revista VÈRTEX del mes passat teniu un reportatge molt complet per Manel Garcia, allí podreu veure grans panoràmiques de la ruta i llegir-la en detall. Etapa 1: Tortosa-El Boixar ► Km dia: 69’23 Etapa 2: El Boixar-Ares del Maestre ► Km dia: 70’95 Etapa 3: Ares-Sant Joan de Penyagolosa► Km dia: 55’78 Etapa 4: Vistabella-Castelló ► Km dia: 82’81 Us deixem una crónica detallada de la ruta que us servirà per a poder iniciar aquesta gran aventura! CRÓNICA DE LA TRANSMAESTRAT

Powered by Wikiloc
 
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres