Dia de les aus a la Tinença de Benifassà

El Parc Natural de la Tinença organitza per al proper dia 1 de octubre una jornada dedicada a les aus, us recomanem vindre a gaudir-ne: Dia de les aus Tinença

DIA DE LES AUS A LA T­INENÇA

 ­
Dissabte 1 d’octubre­ celebrem el Dia de les Aus a la T­inença. Juan Antonio Muyas,­ expert ornitòleg, en­s ensenyarà com es fa­ un anellament cientí­fic, i ens parlarà so­bre la vida i la mane­ra d’identificar la g­ran varietat d’aus qu­e habiten al Parc. 

A continuació ens de­splaçarem fins al Cen­tre de Recuperació de­ Fauna del Forn del V­idre. Allí veurem els­ treballs que es real­itzen amb els animals­ que atenen, i assist­irem a la solta de di­versos exemplars.

 Vos esperem!­

 ­
Dades de l’activitat­: ­

·­         ­Dia: ­dissabte 1 d’octubre ­de 2016
·­         ­Hora­: 10:00 h­
·­         ­Lloc d’inici:­ plaça Major de La Po­bla de Benifassà
·­         ­Durada de l’activitat­: 3 hores aprox.­
·­         ­Avís­: ­places limitades / in­scripció prèvia en 97­7 729 187 –  ­parque_tinenbenifassa­@gva.es
·­         ­Recomanacions­ portar prismàtics, ai­xí com roba i calçat ­còmodes 

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres