ELS RECICLANIMALS: Xarrrada sobre residus i taller de reciclatge

ELS RECICLANIMALS

Xarrada sobre residus i taller de reciclatge  
Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar en una activitat dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Veurem com podem reduir, reutilitzar i reciclar els residus més habituals, i després es farà un taller en el qual elaborarem amb materials usats alguns dels animals que viuen al Parc. 

Vos esperem!
 
Dades de l’activitat

·         Dia: dissabte 26 de novembre de 2016
·         Hora: 11:00 h
·         Lloc: Centre Cívic “Molí Vell” de Rossell
·         Durada de l’activitat: 1,5 hores aprox.
·         Avísplaces limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 –  parque_tinenbenifassa@gva.es

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres