meteomuntanya.cat el nou portal de meteo de la FEEC i el SMC

meteomuntanya meteorologia de muntanya Tots sabem que a l’hora de organitzar una ruta de muntanya una part molt important és la planificació d’aquesta, i dintre de la planificació tenim la part de la meteorologia. Una mala planificació en aquest aspecte ens pot portar a passar-ho molt malament i fer que, el que havia de ser una sortida de gaudi, un malson dels pitjors. Per ajudar-nos en aquesta tasca ha nascut de la mà de la Federació d’Entitats Excursionistes de Cataluna (FEEC) i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) el portal especialitzat meteomuntanya.cat.  En aquest portal, es busca facilitar l’accés a través de qualsevol tipus de dispositiu a l’informació generada pel SMC. Adaptar la informació a les activitats a l’aire lliure per a aficionats i professionals i conscienciar dels perills relatius a la meteorologia durant el desenvolupament d’aquestes activitats. Creiem que és una bona iniciativa per a tindre la informació recollida i centralitzada en una sola web amb informació meteorològica de gran qualitat amb un accés ràpid i sencill. Us animem a utilitzar aquesta gran eina per a les vostres sortides com a suport de la consulta de models en webs especialitzades.    
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres