Properes activitats del Parc Natural de la Tinença / Próximas actividades del PN de la Tinença

Per a la propera setmana el Parc Natural de la Tinença organitza un seguit d’activitats adreçades a tots els públics. Us esperem al nostre allotjament rural per a vindre a gaudir-les 🙂 cartell-pintures-rupestres cartell-jornada-vertigo cartell-dia-muntanyes_16 Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos animem a participar en les activitats que hem preparat per als pròxims dies. ENLLAÇ WEB 08/12/2016  ART MIL·LENARI  Visites a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors. 10/12/2016  UN ANY DE VERTIGO  Jornada divulgativa sobre el caragol Vertigo angustior 11/12/2016  A CAMINAR A LA TINENÇA! PUJADA A LA PENA DE BEL  Celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes amb una ruta fins a la Pena de Bel Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací . —————————————- Desde el Parque Natural de la Tinença de Benifassà  os animamos a participar en las actividades que hemos preparado para los próximos días. ENLACE WEB 08/12/2016  ARTE MILENARIO  Visitas a las pinturas rupestres de la Cova dels Rossegadors. 10/12/2016  UN AÑO DE VERTIGO  Jornada divulgativa sobre el caracol Vertigo angustior 11/12/2016  ¡A CAMINAR A LA TINENÇA! SUBIDA A LA PENA DE BEL  Celebramos el Día Internacional de las Montañas con una ruta hasta la Pena de Bel.

Recomendamos la suscripción al listado de distribución de las noticias de nuestra web. Es la manera más rápida de informarse de las actividades del Parque Natural por medio de un correo-e automático en el momento de la publicación – suscríbete aquí.

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres