El poblat ibèric de la Morranda i els Estrets

el pobla ibèric de la morranda i els estrets el ballestar allotjament rural tinença de benifassà Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar en una activitat en què podrem disfrutar del valuós patrimoni natural i arqueològic d’aquest espai protegit. El dissabte 14 de gener coneixerem el poble d’El Ballestar i visitarem l’exposició amb les restes trobats en el jaciment ibèric de La Morranda. A continuació farem un passeig fins al poblat per a conéixer com vivien els seus habitants fa més de 2.000 anys. Continuarem pel Barranc de La Pobla o Riu Verd travessant l’espectacular congost dels Estrets fins a arribar novament al Ballestar.  
Vos esperem!
  Dades de l’activitat: ·         Dia: dissabte 14 de gener de 2017 ·         Hora: 10:00 h ·         Lloc d’inici: Centre d’Interpretació del PN (El Ballestar) ·         Distància: 4 km ·         Desnivell: 150 m ·         Dificultat: baixa ·         Durada de l’activitat: 3 hores aprox. ·         Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es ·          Recomanacions: portar calçat adequat, roba d’abric, aigua i esmorzar. ·         Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres