A caminar a la Tinença! Ruta dels arbres monumentals

rutas guiadas tinença de benifassà alojamiento rural
A caminar a la Tinença! Ruta dels arbres monumentals
  En el Parc Natural de la Tinença de Benifassà anem a celebrar el DIA DE L’ARBRE amb una nova ruta interpretativa. En aquesta ocasió eixirem de Coratxà. Situada a 1.235 metres d’altitud, és la població més elevada de la Tinença. Durant el matí podrem gaudir de les vistes del seu muntanyenc entorn, descobrir arbres monumentals i comprovar alguns dels treballs realitzats dins del projecte LIFE Renaix el bosc que té com a objectiu la millora de les masses forestals de la zona.
 Vos esperem!
  Dades de l’activitat: ·         Dia: diumenge 29 de gener de 2017 ·         Hora: 9:30 h ·         Lloc d’inici: plaça de Coratxà ·         Distància: 12 km ·         Desnivell: 400 m ·         Dificultat: moderada-alta ·         Durada de l’activitat: 5 hores aprox. ·         Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es ·         Recomanacions: portar calçat adequat, roba d’abric, aigua i esmorzar. ·        Observacions: activitat gratuïta Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací . —————————–
¡A caminar a la Tinença! Ruta de los árboles monumentales
  En el Parque Natural de la Tinença de Benifassà vamos a celebrar el DÍA DEL ÁRBOL con una nueva ruta interpretativa. En esta ocasión saldremos de Coratxà. Situada a 1.235 metros de altitud, es la población más elevada de la Tinença.  Durante la mañana podremos disfrutar de las vistas de su montañoso entorno, descubrir árboles monumentales  y comprobar algunos de los trabajos realizados dentro del proyecto LIFE Renaix el bosc que tiene como objetivo la mejora de las masas forestales de la zona.
 ¡Os esperamos!
Datos de la actividad: ·         Día:  domingo 29 de enero de 2017 ·         Hora: 9:30 h ·         Lugar de inicio: plaza de Coratxà ·         Distancia: 12 km ·         Desnivel:  400 m ·         Dificultad: moderada-alta ·         Duración de la actividad: 5 horas aprox. ·         Aviso: plazas limitadas / inscripción previa en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es ·         Recomendaciones: traer calzado adecuado, ropa de abrigo, agua y almuerzo. ·         Observaciones: actividad gratuita
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres