Ruta guiada: Un Paseo por los Puertos de Beceite

L’any 1857 dos botànics aragonesos y un farmacèutic, junt amb el Tío Silverio, alcalde del Port, van iniciar el que va ser la millor ruta botànica mai descrita a les muntanyes del Massís del Port.  Durant aquesta ruta, d’una setmana de durada, vam  recollir plantes encara no catalogades i les van incloure al seu treball, posteriorment publicat i ignorat per la comunitat cientìfica d’aleshores.  La ruta va sortir de Vallderoures, va passar per Beseit i d’allí es va dirigir per Sant Miquel del Port fins al Boixar. Fen dos nits de camí. El següent pas va ser baixar a la Pobla de Benifassà i descobrir el lamentable estat del Convent de Santa Maria de Benifassà, destruit a les guerres carlines. La seva ruta va seguir cap a Fredes i es va endinsar al Massís baixant a Beseit de nou pel riu Matarranya. Nosaltres hem adaptat aquest itinerari per a fer-lo en dos etapes, Beseit-El Boixar i El Boixar-Beseit fen d’una setmana dos jornades de senderisme interpretatiu i històric. Si voleu més informació en aquest LINK la trobareu.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres