¡A caminar a la Tinença! Ruta de los árboles monumentales

En el Parc Natural de la Tinença de Benifassà anem a celebrar el DIA DE L’ARBRE amb una nova ruta interpretativa. En aquesta ocasió eixirem de Coratxà. Situada a 1.235 metres d’altitud, és la població més elevada de la Tinença. Durant el matí podrem gaudir de les vistes del seu muntanyenc entorn, descobrir arbres monumentals i comprovar alguns dels treballs realitzats dins del projecte LIFE Renaix el bosc que té com a objectiu la millora de les masses forestals de la zona.  Vos esperem!   Dades de l’activitat: ·         Dia: diumenge 26 de febrer de 2017 ·         Hora: 9:30 h ·         Lloc d’inici: plaça de Coratxà ·         Distància: 12 km ·         Desnivell: 400 m ·         Dificultat: moderada-alta ·         Durada de l’activitat: 5 hores aprox. ·         Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es ·         Recomanacions: portar calçat adequat, roba d’abric, aigua i esmorzar. ·         Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres