PN DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ: VINE A DONAR UNA VOLTA PER L’EMBASSAMENT!

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua en el Parc Natural de la Tinença de Benifassà anem fer una ruta per l’entorn de l’embassament d’Ulldecona. Al llarg del matí podrem conèixer la xarxa de barrancs que ho proveeixen, i descobrir la interessant vegetació i la variada fauna que habiten en la zona. Vos esperem!   Dades de l’activitat:   • Dia: dissabte 25 de març de 2017 • Hora: 10:00 h • Lloc d’inici: àrea recreativa de les Ombries de Benifassà (veure) • Distància: 5 km • Desnivell: 175 m • Dificultat: baixa • Durada de l’activitat: 2,5 hores aprox. • Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es • Recomanacions: portar calçat adequat, roba d’abric, aigua i esmorzar. • Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres