Activitats del PN de la Tinença de Benifassà durant Pasqua

Activitats del PN de la Tinença de Benifassà durant Pasqua

Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà us conviden a participar en les activitats organitzades durant aquesta Pasqua, us esperem! 14/04/2017 Els til·lers de Coratxà Ruta per a conèixer un dels hàbitats més valuosos del Parc Natural. 15/04/2017 Descobreix el Parc Natural a la Festa del Carbó de Vallibona Parada informativa i activitats mediambientals. casa refugi el boixar alojamiento rural actividades senderismo tinençacasa refugi el boixar alojamiento rural actividades senderismo tinença
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres