Visites guiades a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors

pintures rupestres cova rossegadors El patrimoni de la Tinença de Benifassà és únic, en aquest cas ens agrada que es puguin fer les visites guiades a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors, sota el pantà d’ulldecona. Les visites guiades es faran del 10 a 17 abril 2017, cada dia a les 17h. Les pintures són accessibles per a persones invidents. El preu de l’activitat és de 3€. Per poder realitzar la visita cal reservar a l’oficina de turisme de la Pobla de Benifassà, a través del telèfon: 977 72 90 36 o del correu electrònic: benifassa@touristinfo.net

INFO A LA WIKIPEDIA

 
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres