2n Rogaine de la Tinença, 3 de juny, el Boixar

rogaine de la tinença el boixar

2n Rogaine de la Tinença, 3 de juny, el Boixar

rogaine de la tinença el boixar La Nova Fita torna a confiar amb el Boixar i la Tinença de Benifassà per a organitzar el 2n rogaine de la Tinença. Enguany podrem comptar amb els millors orientadors de tot l’estat gràcies a que serà campionat d’Espanya de la modalitat en la versió de 12h. Els competidors podran gaudir d’un mapa elaborat amb el màxim detall per a recórrer la Tinença de punta a punta orientant i xalant de valent per les nostres muntanyes. Per a families i principiants s’ha creat la modalitat 4h on es podrà córrer de forma individual o fins a equips de 2,3,4 i 5 persones. Aquesta modalitat és una oportunitat per a que tots pugueu gaudir d’un recorregut fàcil i adaptat a les necessitats de cadascú ja que com sabeu, ningú us diu per on anar, vosaltres podeu escollir el recorregut més fàcil o amb més dificultat. A hores d’ara ja están les inscripcions obertes i a la Casa-Refugi el Boixar ja tenim les primeres reserves d’allotjaments. Si voleu vindre a gaudir d’un gran cap de setmana no dubteu!

INSCRIPCIONS

CONSULTA ALLOTJAMENT

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres