Històries de la Tinença: Els plànols de José J. Landerer

Històries de la Tinença: Els plànols de José J. Landerer

Jose Joaquín Landerer, astrònom, geòleg i paleontòleg va néixer a Valencia l’any 1841 i va morir a Tortosa l’any 1922. Entre moltes obres dedicades a la Tinença va fer aquests dos mapes que ara es poden consultar a la cartoteca del ICGN de Catalunya. AQUÍ Com veiem al mapa inferior els terrenys dibuixats pertanyien a D. Manuel M. Córdoba y Miquel, que va comprar aquestes terres durant la desamortització de Mendizabal.  José Joaquin Lenderer, es va casar amb la hereva del Moli de l’Abat, que també era del mateix propietari, per això hi ha tanta obra d’aquest autor sobre la zona. Us recomanem entrar a la cartoteca digital i curiossejar sobre els escrits de sota, us fascinarà. mapa tinença landerer mapa tinença landerer
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres